Start2MamarunB            Start2mamarunC            start2mamarunA

Start2Mamarun

Start2Mamarun is een leuk, actief trainingsprogramma dat specifiek is samengesteld voor elke pas bevallen vrouw die zich op een sportieve en kwalitatieve manier weer krachtig en energiek wil voelen. Dit alles in 10 weken tijd en onder professionele begeleiding!

Het programma is rustig en gevarieerd opgebouwd. Elke training duurt een uur en bestaat uit een warming up, oefeningen, loopscholing, interval looptraining, kracht- en balans&stabiliteitsoefeningen en cooling down. Daarnaast ontvangt elke deelneemster wekelijks persoonlijk trainingsadvies!

Voordelen Start2Mamarun

  • Meer energie, kracht en uithoudingsvermogen
  • Gedegen herstel van bekkenbodem- en buikspieren
  • Persoonlijke aandacht
  • Professionele, fysiotherapeutische begeleiding
  • Positieve invloed op het psychisch functioneren
  • Contact met andere pas bevallen, actieve moeders
  • Gewichtsverlies

Voor wie?

Vanaf de zesde week tot een jaar na de bevalling kan iedere moeder meedoen. Sportervaring is niet vereist. Bij aanmelding volgt een digitale of telefonische intake&screening. Zo kan bepaald worden of het lichaam voldoende hersteld is en er gestart kan worden met hardlopen.

Start, locatie en kosten

Woensdagavond van 19.15 – 20.15. Meerdere malen in het jaar start er een nieuwe groep. Voor meer informatie over startdata, stuur een mail naar info@anneliekejanssen.nl

De kosten bedragen €101,00 voor 10 weken (intake&screening gratis). We starten bij de Grote Kom in het Baarnse Bos. Goed bereikbaar vanuit o.a. Baarn, Soest, Bilthoven, Hilversum, Bussum, Eemnes, Bunschoten, Laren, Blaricum en Amersfoort. Parkeren is mogelijk bij Eethuys- Café “De Generaal”.

NIEUW Bij deelname ontvang je een hardloopshirt!

Meerdere zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de cursuskosten. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Interesse?

Vul het contactformulier in via de website of bel 06 40 22 00 20. Direct een mail versturen kan ook naar info@anneliekejanssen.nl.

Ervaringen

Start2Mamarun groep 4 – 2016 

“Wat een fijne training om mee te starten na een lange tijd minder bewegen. Hoewel de naam wellicht een focus op het hardlopen impliceert, was de balans tussen hardlopen en houding/spier-oefeningen perfect. De aandacht van Annelieke voor blessures en verschil in conditie maakte het voor iedereen haalbaar om op eigen niveau aan de conditie te werken! Met uitzicht op de kom, weer of geen weer, aandacht voor je lichaam, en met de groep ook nog gezellig contact. Wij gaan door met het vervolg, Stay2Mamarun! Dank Annelieke!”

Ervaringen

Start2Mamarun groep 1 – 2015

“Een hele goede training om het hardlopen weer op te pakken na langere tijd niet sporten. Tijdens de training besteedt Annelieke veel aandacht aan houding en het trainen van allerlei spieren (krachttraining) die je gebruikt bij het hardlopen. Annelieke is zeer alert tijdens de trainingen en corrigeert de loophouding op een prettige wijze indien nodig. Ze laat iedereen in haar waarde en benadrukt dat ieder haar eigen doelen heeft met het hardlopen. Kortom een professionele training door een enthousiaste, energieke en zeer goede trainster!”

Ervaringen

Nadine, Start2Mamarungroep 5 – 2016

“Ik ben na de bevalling van mijn derde kindje begonnen met de Start2Mamarun cursus. Met name omdat ik na mijn tweede lang last heb gehad van mijn bekkenbodem. Annelieke heeft voor iedereen persoonlijke aandacht en door haar achtergrond in de fysiotherapie kan zij ook echt met je werken om bepaalde gebieden van je lichaam te verstevigen. Ik vind het de perfecte balans tussen hardlopen en spier- en stretch oefeningen. Na afloop van de les voel ik mij altijd vol energie. Vandaar ook dat ik onlangs ben begonnen aan de vervolgcursus Stay2Mamarun. Ik kan de cursus aan iedere mama aanraden!” 

Ervaringen

Melissa, Start2Mamarungroep 6 – 2017

“Tijdens mijn zoektocht naar passende sportbegeleiding na mijn bevalling, kwam ik via via bij Annelieke terecht. Wat een enthousiaste en gemotiveerde coach is Annelieke. De naam Start2Mamarun is verwarrend; suggestie dat het alleen hardlopen is. Maar het is juist een fijne variatie van oefeningen die op elk niveau aan te passen zijn, van beginner tot gevorderd. Voor het eerst heb ik het idee dat ik begeleid wordt door iemand die echt kijkt wat bij mijn lichaam past. Annelieke heeft veel kennis en expertise en helpt je stap voor stap je lichaam weer te herstellen, dat alles met plezier. Aanrader de Start2Mamarun!”