Let op! UPDATE

Vanaf gisteravond zijn de fysieke deuren van mijn praktijk gesloten tot nader order! Face-to-face behandelingen van mensen die vallen onder GEEN (mogelijke) besmetting met het coronavirus, zijn dus ook NIET meer mogelijk!

Het zal de aankomende tijd NIET stil worden vanaf mijn kant. Ik wil jullie allen heel graag zoveel mogelijk blijven ondersteunen op afstand, zowel lichamelijk als geestelijk!

Meest belangrijk vind ik dat we er met z’n allen alles aan doen om Nederland weer zo snel mogelijk virusvrij te krijgen! ▪
Ik ben positief en geloof in het denken in oplossingen en mogelijkheden!
Wat is er nog wél mogelijk als je lichamelijke en/of geestelijke klachten hebt of hulp nodig hebt op het gebied van preventiezorg?

1. Telefonisch consult en overleg
2. Intake en advies en online huiswerkoefeningen. Deze zorg wordt door de verzekeraar vergoed.
3. Vanuit mijn specialisatie Mindful Fysiotherapie & Coaching; online huiswerkprogramma voor bijv klachten op het gebied stress, burn-out/overspanningsklachten, depressies, hyperventilatie, somberheid en/of angsten. Aan de hand van een uitgebreid persoonlijk vraaggesprek via videocall of telefoon plus het gebruik van specifieke psychologische vragenlijsten kan ik jou online begeleiden en coachen.
4. Ook mijn trainingsgroepen blijf ik op afstand online ondersteunen & motiveren om zowel lichamelijk als geestelijk in beweging te blijven!
5. Via deze pagina ga ik door met het delen van content/adviezen op het gebied van preventiezorg, zelfzorg en het hebben, behouden en/of creëren van een gezonde leefstijl! Hoe hoger je immuunsysteem/algehele belastbaarheid, hoe meer klappen je op kunt vangen!

Heb je vragen over deze update en/of wil je informatie over de nieuwe behandelmogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier of bel 0640220020

Last but not least: Blijf gezond! Blijf rustig, blijf positief én blijf in beweging zowel lichamelijk als geestelijk! Houd je strikt aan de regels vh RIVM én kijk wat jij persoonlijk kunt doen voor kwetsbare ouderen en/of zieken!
Tot gauw!

Lieve & sportieve groet,
Annelieke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *