“Gecertificeerd DISC gedragsanalyse & Drijfveren analyse specialist”

” Gecertificeerd DISC en Drijfveren specialist ”

Een hele mond vol! Met andere woorden;

Ik heb de training DISC en Drijfveren Certificering succesvol afgerond + ik heb weer een waardevolle tool toegevoegd aan “mijn gereedschapskist”!

Ik geloof enorm in de kracht van een echt gesprek! Echt kijken en luisteren naar de mens geeft naar mijn mening zoveel informatie en inzicht, prachtig! Ik help graag bij het vinden of hervinden van balans tussen lichaam en geest. Geef inzicht in de daadwerkelijke oorzaken voor het ontstaan van lichamelijke en/of psychische klachten. Cliënten zelfredzaamheid en zelfzorgzaamheid aanleren door aandacht en bewustwording vind ik erg belangrijk. Dat genereert positieve en blijvende actie en bovenal zelfvertrouwen!

Voor mij zijn meetinstrumenten nooit dé waarheid! Een meetinstrument invullen en later bespreken met een professional o.b.v. gerichte vragen brengt pas echt inzichten en antwoorden.

Naar mijn mening is dat alleen mogelijk tijdens een persoonlijk gesprek in een veilige omgeving waar er uitgebreid tijd en oprechte aandacht is. Het gaat niet om je profiel, maar om de mens achter het ingevulde profiel. Elk mens is uniek! En hoe tof als je durft te kijken naar wie jij echt bent en of je het leven leidt wat echt bij jou past! Is dat makkelijk? Nee zeker niet! Één van mijn motto’s “Zonder drama geen groei!” past hier mooi bij. Denk dan bij “drama” niet direct aan de grootste rots, maar dit kan bijvoorbeeld al een dagelijks obstakel zijn wat jou bergen energie kost én je niet wilt, kunt of durft aan te pakken.

Ik geloof enorm id kracht van persoonlijke ontwikkeling! En bovenal geloof ik id kracht van “Practice what you preach” (als zorgprofessional)!

Hoe goed ken jij jezelf echt?

Dus! Deze cursus startte allereerst met het zelf invullen van een DISC + Drijfveren analyse. Wat was de uitslag voor mij weer een mooie bevestiging + extra stimulans voor het pad wat ik dagelijks bewust bewandel én zeker blijf bewandelen!

Dank Jannemarie Scheepbouwer (Talent First Nederland B.V.) voor de cursusdagen en dank Heike Brusius voor het fijne & waardevolle, persoonlijke coaching gesprek!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *