Let op! Ter informatie:

1. Natuurlijk hanteer ik ook binnen & buiten mijn praktijk de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld omtrent het Corona virus!
2. RIVM-richtlijn –》 zie de afbeelding
3. Bij verkoudheid zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en koorts/verhoging; vertrouw ik erop dat mijn cliënten én mijn trainingsleden zich afmelden via app, mail of telefoon. Bij twijfel; neem gerust contact met mij op!
4. Ik volg nauwlettend de situatie rondom het corona virus en zal mijn maatregelen aanpassen indien nodig. Voor meer informatie –》zie rivm.nl
5. Alle trainingen in de buitenlucht gaan gewoon door! Ook hierbij zal ik extra aandacht schenken aan het toepassen van de richtlijn van het rivm.
6. NB. Ik geloof enorm in de kracht van een algehele hoge belastbaarheid, zowel lichamelijk als geestelijk! Deze belastbaarheid is trainbaar. Dit op basis van een gezonde leefstijl. Ik versta daaronder focus op gezonde voeding, voldoende nachtrust (gem 7/8 uur), dagelijkse beweging/sport het liefst in de natuur en geestelijke ontspanning. Dit alles vanuit zelfzorg en preventiezorg. Of vanuit deze hoge belastbaarheid/weerstand een positieve invloed op herstel mocht je het coronavirus helaas wel krijgen.
7. Blijf rustig, blijf positief, houd de ratio hoog, volg de maatregelen op en focus op zelfzorg. Én kijk wat je persoonlijk kunt doen voor kwetsbare ouderen en/of zieken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *