Nieuwjaarswens 2022!

Lieve jij,

Dankbaar dat ik jou afgelopen jaar in mijn praktijk, buiten in de natuur, hier online of via mijn Audio & YouTube kanaal mocht helpen, ondersteunen, behandelen, trainen, coachen en/of wie weet een klein beetje inspireren –》op het gebied van zelfzorg, preventiezorg, balans tussen lichaam & geest en alles wat naar mijn mening nodig is voor het hebben én het behouden van een hoge, algehele belastbaarheid!

Zodat je bestand bent tegen eventuele hoge lichamelijke en/of geestelijke (gedachten, emotie, gevoel) belastingen die vandaag de dag dagelijks voorbij komen!

Ook in 2022 blijf ik veel informatie en adviezen delen over onderstaande onderdelen van een gezonde levensstijl.

● BEWEGING
● SPORT
● ADEMHALING
● VOEDING
● RUST & ONTSPANNING
● SOCIAAL CONTACT / VERBINDING
● SLAAP
● NATUUR
● PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
● BEWUSTWORDING, BEWUSTZIJN
● ZELFZORG
● PREVENTIEZORG
● PERSOONLIJKE WAARDEN
● ZINGEVING, PASSIE, AMBITIE
● DENKEN IN MOGELIJKHEDEN & ALTERNATIEVEN
● DOEN ÉN BLIJVEN DOEN

Naar mijn mening zijn deze pijlers voor ieder mens van groot belang! Dit valt of staat met ZELFZORG! Is dat makkelijk? Nee zeker niet! Is dat egoïstisch? Nee zeker niet! Zelf zorg dragen voor een goede, hoge eigen belastbaarheid d.m.v. een gezonde levensstijl, genereert juist ruimte om meer aandacht (oprechte aandacht) te kunnen schenken aan werk, familie, dierbaren en sociale activiteiten!

Last but not least; 2021 is natuurlijk niet te vangen in één collage. Desalniettemin weerspiegelt deze collage weer mooi een heleboel leuke, gezellige, waardevolle, leerzame en inzichtelijke momenten! Bovenal voldoen ze allen aan mijn persoonlijke waarden, visie en missie.

Wederom dank voor al het vertrouwen, openheid, kwetsbaarheid, feedback en de vele lieve & attente woorden die ik afgelopen jaar ontving! Voor mij dagelijks een bevestiging voor het pad wat ik bewandel, voor de keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Keuzes waar ik dagelijks zo ontzettend blij & dankbaar voor ben! Is dat altijd even makkelijk? Welnee! Persoonlijke waarden, idealen én dromen “najagen” vergt ook veel doorzettingsvermogen, vertrouwen, kracht & energie. Ik vergelijk het voor mezelf vaak met één van mijn zware bergtouren op de racefiets; de top (én de weg er naartoe) was zo machtig mooi! Als ik dat kan, kan ik dit ook! Practice what you preach. Volg je hart, no matter what! ❤🙏🍀

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *