Wil jij in 2020 zelf bepalen door welke zorgverlener je wordt behandeld?

Vóór het einde van dit jaar kun je eventueel nog overstappen naar een verzekering die het beste bij je past. Ik raad je een restitutieverzekering aan! Binnen deze polis heb je de mogelijkheid tot vrije zorgkeuze. Neem de regie zelf in handen en laat een zorgverzekeraar niet voor jou bepalen wat goed voor je is! Bekijk de animatievideo voor meer inzicht in de verschillen tussen een restitutie-, natura-, en budgetverzekering!

Meest aanbevolen zorgpolissen 2020

Ieder jaar selecteert het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF, beroepsvereniging voor fysiotherapeuten) de beste (aanvullende) zorgpolissen voor fysiotherapeutische zorg.

  • Voor deze polissen geldt geen medische selectie. Je wordt dus toegelaten zonder dat er naar je gezondheid wordt gekeken
  • Je kunt zelf kiezen naar welke fysiotherapeut je gaat

De polissen in het overzicht hieronder geven wat ze beloven als het gaat om de dekking voor fysiotherapie. Ze selecteerden de beste polissen voor 9, meer dan 25 of meer dan 30 behandelingen.

Wil je weten met welke polis jij in 2020 het beste verzekerd bent voor fysiotherapie? Zie  https://www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/ (óók voor vergoedingen van verzekeraars voor niet- gecontracteerde fysiotherapie!). Lees de gehele link door.

Of wil je extra informatie of hulp? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een onafhankelijke zorgvergelijker: zie  https://www.zorgverzekeringwijzer.nl/ en deze link van de Consumentenbond (inclusief meer informatie over de verschillende polisvormen zoals bijvoorbeeld een restitutiepolis)

Succes! Bij vragen ben ik altijd bereid om even met je mee te kijken of mee te denken! Neem contact met mij op via deze directe link: https://www.anneliekejanssen.nl/contact/

Waarom ik voor mijn praktijk bewust géén contracten met de zorgverzekeraars af heb gesloten?

Vorig jaar schreef ik hier uitgebreid over. Lees het via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *