FOCUS – IMMUUNSYSTEEM – ZELFZORG – PREVENTIEZORG

Meer dan ooit is het hebben én het behouden van een sterk immuunsysteem van groot belang! –》Het hebben én het behouden van een hoge, algehele belastbaarheid! Een balans tussen lichaam en geest! Zodat je bestand bent tegen eventuele hoge lichamelijke en/of geestelijke belastingen die vandaag de dag dagelijks voorbij komen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoge mate van stress, werkdruk, onzekerheid, twijfel, onrust, opgejaagdheid en eenzaamheid waardoor je slecht slaapt, je vaak moe & lusteloos voelt, moeite hebt om in beweging te komen en/of ongezond eet.
 
FOCUS op datgene wat je zelf WÉL kunt controleren!
 
● VOEDING
● BEWEGING
● SPORT
● RUST & ONTSPANNING
● SOCIAAL CONTACT / VERBINDING / ZINGEVING
● SLAAP
● NATUUR
● DENK IN MOGELIJKHEDEN & ALTERNATIEVEN
● DOEN ÉN BLIJVEN DOEN
 

Aankomende weken zal ik extra info én adviezen delen over bovenstaande onderdelen van een gezonde levensstijl! Naar mijn mening zijn bovenstaande pijlers voor ieder mens; jong/oud, ziek/gezond, blij/niet blij, fit/futloos, krachtig/slap, rijk/arm, werkzaam/werkloos, gevaccineerd/ongevaccineerd, enz, van groot belang! Dit valt of staat met ZELFZORG! Is dat makkelijk? Nee, zeker niet! Is dat egoïstisch? Nee, zeker niet! Zelf zorg dragen voor een goede, hoge eigen belastbaarheid door middel van een gezonde levensstijl, genereert juist ruimte om meer aandacht te kunnen schenken aan werk gezin en sociale activiteiten!
 
Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het vinden of hervinden van een sterk immuunsysteem?
Ik help jou graag! Vul het contactformulier in of stuur direct een mail naar info@anneliekejanssen.nl of bel naar 0640220020!
 
Recept foto: Ontbijt – Tussendoortje
 
Voor 2 personen:
 
》1 Gele paprika
》2 Stengels bleekselderij
》Halve ananas inclusief het pure sap
》1 Uitgeperste citroen
》1 Uitgeperste limoen
》Groot stuk verse gember, geschild
》Verse kurkuma of poeder
》Handje macademia noten
》Handje chiazaad
》Grote lepel vol kokosschaafsel
》Grote lepel zonnebloempitten
 
Gooi alles id blender of mix het, zorg dat het “grof” blijft! Schenk het in een kom en strooi het kokosschaafsel, de noten & zaden er overheen. Eet dit met een lepel op en zorg dat je goed kauwt ten behoeve van de opname én verwerking van alle krachtige voedingsstoffen in je darmen. Gezonde darmen dragen bij aan een sterk immuunsysteem! Én last but not least; Hoe meer “troep” je op eet, hoe meer troep in je hoofd! En andersom; hoe meer “troep” je zelf toevoegt en/of toelaat in je hoofd, hoe meer kans op troep op je darmen én dus belemmerende factoren voor het hebben en/of behouden van een sterk immuunsysteem! 
Succes!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *