Week van de werkstress 2019

Deze week is het “Week van de werkstress 2019”! Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1! Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in evenveel symptomen. Mensen die er mee te maken kregen hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen. Herken jij jezelf hierin? Heb je over bovenstaande vragen of wil je graag hulp bij jouw klachten naar aanleiding van werkstress of andere stress? Ik help je graag! Of ben jij werkgever/ondernemer en wil je graag hulp bij preventiezorg en/of ziekteverzuim preventie, bijvoorbeeld op het gebied van werkstress? Ook hierbij help ik graag! Vul het contactformulier in of bel direct voor meer informatie naar 0640220020! Kijk ook voor meer informatie op deze pagina.

Volgens onderzoek van TNO kan door voldoende werkplezier voorkomen worden dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress. Tijdens de Week van de Werkstress zetten daarom honderden bedrijven in heel Nederland werkplezier centraal.

Houd aankomende dagen mijn facebookpagina, instagram en LinkedIn in de gaten voor mijn “dagelijkse tip” voor meer werkplezier!

Veel werkplezier toegewenst vandaag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *